2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2014/15
Desetega aprila sem napisal, da je Dob v izredni formi. # VIATOR # tebi bla ta moja izjava # smešna# seveda , da ni tako in zdaj.... Pa smešen Veržej....In prav ta klub se mi zdi da igrajo najbolj # pošteno # čeprav imajo velike probleme z poškodbami. Kdo si želi v prvo ligo samo peto uvrščeni Triglav. Krčani so že pokazali, Dob tako ali tako ne more it, Aluminij želi prej tribuno in potem prva liga......... Po moje še ima Dravinja možnost , da se izvleče..
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
No no, od takrat so premagali nekaj povprečnih klubov in Triglav, ki oddaja točke vsem po vrsti. Resda so me malo presenetili, ampak konec koncev je njim najlažje, ker se ne borijo za nič in igrajo sproščeno. Sicer pa bomo videli zdaj, ko jih čakajo resni nasprotniki, če bodo še naprej v tako dobri formi. Že v soboto bo malo težje proti vedno neugodnemu Aluminiju. Ampak če slučajno zmagajo so pa res spet prvi kandidat za naslov.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Roltek Dob - Aluminij 4:4 (2:3)
No, na tej tekmi pa se je dogajalo. Od penala že v 10. sekundi, do vodstva Aluminija z 2:0 in 3:1, do vodstva Doba z 4:3, do končnega remija z 4:4.
Nunić je dosegel že 15. gol v prvenstvu in je drugi strelec lige, z golom zaostanka za Poplatnikom iz Triglava. Napaka Olimpije, ki se ga je odrekla.
Ankaran - Krško 1:2 (0:1)
Krško se ne da in spet so vodilni.
No, na tej tekmi pa se je dogajalo. Od penala že v 10. sekundi, do vodstva Aluminija z 2:0 in 3:1, do vodstva Doba z 4:3, do končnega remija z 4:4.
Nunić je dosegel že 15. gol v prvenstvu in je drugi strelec lige, z golom zaostanka za Poplatnikom iz Triglava. Napaka Olimpije, ki se ga je odrekla.
Ankaran - Krško 1:2 (0:1)
Krško se ne da in spet so vodilni.
- Viator&Vektor
Oh je pa bil pravi naliv na tekmi v Veržeju z Šenčurjem. Je pa tudi povzetek tekme na " Prlekija on net "
Krško-Roltek Dob 0:0.
Me veseli ta rezultat, da bo napeto vse do konca. Seveda, da se Aluminij le ne opeče jutri proti Triglavu.
Me veseli ta rezultat, da bo napeto vse do konca. Seveda, da se Aluminij le ne opeče jutri proti Triglavu.
- Viator&Vektor
Jap zanimivo bo. Aluminij lahko jutri ujame Krško, ampak v tem primeru so še vedno v prednosti Krčani (zaradi medsebojnih). Dob je v bistvu edini, ki stvari nima v svojih rokah, ampak ima pa zato najlažji razpored. So pa Dobljani v zadnjih dveh tekmah dokazali, da klub tej "izredni formi" v pomembnih tekmah niso boljši od ostalih, dvakrat bi lahko praktično rešili prvenstvo, pa so obakrat le remizirali. Še enkrat:
Aluminij-Šmartno
Triglav-Krško
Dob-Dravinja
Krško-Aluminij
Šenčur-Dob
Aluminij-Šmartno
Triglav-Krško
Dob-Dravinja
Krško-Aluminij
Šenčur-Dob
Zanimivi odgovori vodilnih mož prvih treh ekip, ali se bodo odločili za 1.ligo.
Pri Krškem pravijo, da bodo naredili vse, da gredo v 1. ligo, če pri tem ne bo ogrožen mladinski pogon.
Pri Dobu je Gasior izjavil, da nihče ne ve kaj prinaša jutri.
Pri Aluminiju pa se morajo po sezoni skupaj vsest in razmisliti o plusih in minusih za igranje nivo višje.
Pri Krškem pravijo, da bodo naredili vse, da gredo v 1. ligo, če pri tem ne bo ogrožen mladinski pogon.
Pri Dobu je Gasior izjavil, da nihče ne ve kaj prinaša jutri.
Pri Aluminiju pa se morajo po sezoni skupaj vsest in razmisliti o plusih in minusih za igranje nivo višje.
Jas bi vprašal če ne bo šel v prvo ligo noben od prvih štirih, Triglav bi pa šel in je možno, da bo peti, čeprav dvomim , da bo Veržej dobil še kako tekmo vsaj ti imajo več poškodovanih kod zdravih igralcev enmu so še v Šmartnem zlomil nogo tako, da me ustvari zanima z katerim mestom lahko napreduješ v prvo ligo ?
- Viator&Vektor
Načeloma s kateregakoli, Koper je bil nekoč celo šesti če se ne motim.
Itak, če ni dosti klubov, pol "IO NZS odloča s sklepom".
Itak, če ni dosti klubov, pol "IO NZS odloča s sklepom".
Jaz samo upam, da se bo razpletlo tako, da bo prvak sprejel povabilo v prvo ligo in da bo drugi šel v kvalifikacije po želji seveda, da napreduje v prvo ligo.Viator&Vektor napisal/-a:
V ligi je pa zdaj Aluminij v kar zaribanem položaju. Pričakovati je, da bo Dob zmagal, oni pa igrajo v Krškem. Če bolj želijo naslov, potem morajo zaigrati na zmago, kar je Gubcu lahko pogubno. A po drugi strani, če želijo predvsem napredovati lahko taktizirajo in pustijo Dob, sami pa v tem primeru rabijo zgolj točko. Tako lahko pustijo pritisk Krškemu, ki pa mora v vsakem primeru zmagati in sami lepo čakajo na hitre kontre, kot to odlično znajo in kot so prikazali v Dobu.
Kako je v primeru, če je razplet takšen:.Aluminij prvak in sprejme. Dob je drugi in noče kvalifikacij, Krško je pa tretje in bi rado šlo v kvalifikacije? Ali, če recimo Dob postane prvak in zavrne, Aluminij je drugi in sprejme povabilo namesto Doba, Krško pa kot tretjo želi v kvalifikacije? Mislim, da je največja možnost zgolj za ti dve varianti.
- Viator&Vektor
Dob izgubil proti Dravinji doma. Preventivni poraz? Se nam kvalifikacije vseeno obetajo? 

Ne morš verjet, nihče iz 2.SNL noče napredovat ali se motim. Me prav zanima kako se bo ta drugoligaška zgodba razpletla.
Čestitke Krškemu in da uspešno igrajo v prvi ligi.
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.
Najdeš me pod istim imenom.
Zmagoviti gol, ki je popeljal Krško v 1. ligo. link
Robert Berič je za konec dosegel hat-trick in avstrijsko prvenstvo zaključil z 27 goli. To mu bo mogoče še dvignilo ceno za prodajo v nemško Bundesligo.
Bistvo tega je, da od tega prestopa dobi Krško 2.5%. Ni veliko, a pri več milijonskem prestopu zna to Krškemu pomagati pri vstopu v 1. ligo.
Bistvo tega je, da od tega prestopa dobi Krško 2.5%. Ni veliko, a pri več milijonskem prestopu zna to Krškemu pomagati pri vstopu v 1. ligo.
2,5% bi za Krško bilo več kot dobrodošlih, če ta podatek drži. Berič je bil član Graza in mi ni jasno zakaj bi Krško dobilo %? Koliko časa je bil Berič član Krškega v mladinskem pogonu?
Sicer pa, denimo da (optimistično) Beriča prodajo za 5.000.000, bi Krško dobilo 125.000 EUR, to pa je ravno toliko, kolikor je razlika za igranje v 1.SNL ali 2.SNL, torej nebi imeli več ovir za napredovanje v 1.SNL.
Sicer pa, denimo da (optimistično) Beriča prodajo za 5.000.000, bi Krško dobilo 125.000 EUR, to pa je ravno toliko, kolikor je razlika za igranje v 1.SNL ali 2.SNL, torej nebi imeli več ovir za napredovanje v 1.SNL.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: Google [Bot] in 2 gosta